Rólam

A Magyar Iparművészeti Fősikolán (a mai MOME) végeztem illusztrátorként. Több, mint 20 éve foglalkozom reklámrafikával, ezen belül is főképp csomagolás-, arculat- és logótervezéssel.

Fő szakterületem az élelmiszercsomagolás. Hiszem, hogy ezen a területen az ötlelek megvalósításának előfeltétele a gyártási követelmények figyelembe vétele, így minőségi munka csak a megfelelő nyomdatechnikai ismeretek birtokában végezhető. Meg vagyok győződve, hogy magas szintű grafikai tervezéssel, a nyomdai technológiákkal kapcsolatos tapasztalattal képes vagyok kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtani e szakterületen. Tapasztalatom, hogy az így végzett munka (pl.: termékcsomagolás) hosszú évekig megállja a helyét az allandó változásban lévő piacon.

Főként az Illustrator, Phtoshop programokat használom, szükség szerint természetesen kézzel készült rajzzal, festménnyel kiegészítve.

Referenciáimat megtalálja az oldalamon, de szeretnék kiemelni néhány komolyabb munkát az elmúlt évekből: Pick logó, Szeged Város nagy, barokk címere, Csongrád megyei agrárkamara, Stabilitás nyugdíjpénztári szövetség, SZTE Gyógyszerésztudományi Kar címere.